ubcfumetti.com
Indice del SitoNovità !Cerca nel SitoScrivi a uBC
DatabaseOltremareDescrizione
DESCRIPCIÓ DE LA SÈRIE


Italiano IT
English ENUS
Español ES
Català CA

INTERNATIONAL
Welcome Page

Outremer
per Giovanni Gentili
traduït per Ramon Aznar

Naixement de la sèrie. Ultramar (Outremer) és una sèrie de fantasia creada l'any 2001 amb guions de Vincenzo Beretta i dibuixos de Giancarlo Alessandrini. Publicada a França per edicions Albin-Michel i després a Itàlia per Alessandro Editore.

Que és? Ultramar és una sèrie de fantasia en el sentit més clàssic del terme. Emprant un famós diàleg de la "Guia galàctica per Autostopistes" de Douglas Adams, a Ultramar els elfs dels boscos són elfs dels boscos, els dracs que escupen foc són dracs que escupen foc, i els obscurs nigromants que llencen horribles maleficis des del cim de tenebroses torres, són obscurs nigromants que llencen horribles maleficis des del cim de tenebroses torres.

El món que es desenvolupen les aventures de les tres protagonistes és articulat i complex, i la seva inspiració procedeix d'igual manera de la història medieval i del renaixement del nostre planeta, de les visions d'il·lustradors i arquitectes clàssics i moderns i de l'experiència dels autors en els jocs de rol. A l'interior d'aquest món es mouen els agents d'una organització creada per una aliança de regnes i nacions amb el propòsit de mantenir la pau i l'ordre en els territoris que estan sota el seu domini.

L'organització en la qual els agents es mouen a la llum del sol, però amb molta mes freqüència a l'ombra, es diu Ultramar i d'ella formen part les tres protagonistes femenines de la sèrie: Arianne, Celine i Lucrècia.

Qui són les protagonistes?Arianne, dibuix d'Alessandrini
(c)2001 Beretta&Alessandrini

Arianne és un elf de noble família, procedent dels imperis arboris del nord. És el comandant de l'equip, molt freda i distant. Sent un elf té alguns centenars d'anys.Celine, dibuix d'Alessandrini
(c)2001 Beretta&Alessandrini

Celine és una lladre i una contrabandista, es mou al seu aire en el món de la mala vida. És una representant del poble de les illes i com a tal és alegre i extravertida.Lucrezia, dibuix d'Alessandrini
(c)2001 Beretta&Alessandrini

Lucrècia és una maga inexperta, plena de bona voluntat però ingènua i incapaç de controlar plenament els seus propis recursos.
 

  

CREADOR
Vincenzo Beretta
en 2001

CREADOR GRAFIC
Giancarlo Alessandrini

COBERTAS
Giancarlo Alessandrini


COPYRIGHT
Albin Michel
Copyright (c) 2001
Alessandro
Copyright (c) 2002
all rights reserved worldwide

 


 
(c) 1996 uBC all right reserved worldwide
Top
http://www.ubcfumetti.com §