ubcfumetti.com
Indice del SitoNovità !Cerca nel SitoScrivi a uBC
DatabaseNathan NeverDescrizione

El món de
Nathan Never

(versió espanyola) ES

INTERNATIONAL
Welcome Page

Nathan Never
per Paolo Ottolina
traduït per Ramon Aznar

Naixement del personatge. L'actualment famós trio dels "tres sardos" (Michele Medda, Antonio Serra, Bepi Vigna) escriu a sis mans el n. 1 de Nathan Never, que surt als quioscs el juny de 1991. Els dibuixos són del romà Claudio Castellini, ara conegut fins i tot als USA, on treballa per Marvel. El primer número de seguida bat tots els records de vendes i es guanya el cor dels lectors que, des de fa uns anys, esperaven una sèrie Bonelli de ciència ficció.

Qui és? Nathan és un home melangiós, lligat al passat (col·lecciona llibres, historietes i discos del nostre segle) amb una biografia marcada per esdeveniments dolorosos. Criat a la verdosa Gadalas, s'ha quedat orfe per una revenja de la Yakuza , la màfia japonesa. Es va casar amb la bella Laura Lorring, però un criminal, Ned Mace, la va matar, raptant la petita Ann, filla única del matrimoni. Ann ha estat trobada però la seva ment atribolada per el trauma, s'ha tancat dins d'un autisme inexpugnable i actualment viu en un sanatori. Nathan, ciutadà d'una exterminada "megalòpolis", estesa sobre la costa oriental dels ex-USA, és un agent especial de la prestigiosa Agència Alfa, una de tantes agències privades que s'han associat amb la policia per la lluita contra el crim en el futur. Les seves aventures es desenvolupen en un futur llunyà de més de 150 anys, en un món en que la geografia ha estat trastocada per la terrible catàstrofe del 2024.

Qui són els seus amics? Per començar tots els membres de l'Agència Alfa. La decidida Legs Weaver (que s'ha guanyat una sèrie pròpia ), el mag informàtic Sigmund Baginov, les germanes May i April Frayn, el poderós Jack Ryan, el robot Link, el negre Al Goodman, el cínic Andy Havilland, la secretaria Janine Spengler i naturalment, el cap de l'Agència Alfa, el pragmàtic especulador Edward Reiser. Entre altres personatges que més o menys sovint han sortit amb Nathan i l'han ajudat, recordem l'advocada Olivia Olling, el pilot del espai Jerry Lone, el general Patrick Shea i Gabriel, un ésser misteriós dotat amb uns grans poders psicocinètics.

Qui són els seus enemics? Dins d'un futur indeterminat (futur del futur) Nathan (sota el nom de guerra, Nemo) guiarà als humans en la lluita contra els terribles Tecnodroides, éssers nascuts de la blasfema unió entre la carn i el metall. En el present de les seves aventures, no obstant, Nathan s'enfronta amb el crim comú i contra més grans i més organitzades amenaces: la secreta Germandat Ombra, el boig milionari Athos Than i, sobretot, la poderosa organització de Aristóteles Skotos, cap d'una important secta, respectat per tothom, encara que realment és un home al capdavant d'un imperi criminal.

 

  

Nathan Never 

CREADORS
Medda, Serra & Vigna
en 1991

CREADOR GRAFIC
Claudio Castellini
Claudio "Marvel" Castellini

A CARREC DE
Antonio Serra

COBERTAS
Claudio Castellini
del n.1 al n.59
Roberto De Angelis
del n.60

COPYRIGHT
Sergio Bonelli Editore
Copyright (c) 1991-99
all right reserved worldwide

 


 
(c) 1996 uBC all right reserved worldwide
Top
http://www.ubcfumetti.com §