ubcfumetti.com
Indice del SitoNovità !Cerca nel SitoScrivi a uBC
DatabaseMagico VentoDescrizione

INTERNATIONAL
Welcome Page

Magico Vento
per Marco Gremignai
traduït per Ramon Aznar

Naixement del personatge. L'autor de Mágico Vento és Gianfranco Manfredi, guionista de molts dels episodis de Dylan Dog i de Nick Raider. El primer número apareix el mes de juny de 1997, després de més d'un any de preparació. L'equip de dibuixants a disposició de Manfredi és particularment nombrós. Entre ells tenim en Bruno Ramella (autor del model sheet), Andrea Venturi (autor de les cobertas) i José Ortiz (autor de dos dels tres primers episodis). La intenció de Manfredi és donar vida a un western documentat i realista, però que al mateix temps tingui nombrosos elements d'horror.

Qui és? Mágico Vento s'anomena en realitat Ned Ellis, i és l'únic soldat supervivent d'una matança. Per culpa d'una esquerda de metall incrustada al cap, ha perdut la memòria però ha guanyat el do de la clarividència , i s'ha tornat un " Home Estrany " pels Sioux que l'han acollit. Les seves aventures es desenvolupen a l'Estat de Dakota (un dels menys coneguts i celebrats dins la tradició del western) als voltants del 1870; la Guerra de Secessió, acabada fa pocs anys, comença a donar pas a les anomenades guerres índies.

Qui són els seus amics? Mágico Vento va acompanyat en les seves aventures, pel periodista de Chicago, Willy Richards, anomenat Poe per la seva retirada amb el famós poeta. Menut d'estatura però molt entestat a la recerca de la veritat (encara que no rebutja abraçar-se al coll d'una ampolla). Poe és fonamental en la reconstrucció del desastre que li ha provocat a Ned, la pèrdua de la memòria. Cal destacar entre altres, el bruixot sioux Caball Coix, que després d'haver curat a Ned ha esdevingut el seu "mestre".

Qui són els seus enemics? Fins ara només s'han publicat uns quants episodis , però ja hem vist en tres ocasions al principal enemic de Mágico Vento. Es tracta de l'estràbic especulador Howard Hogan, que s'ha fet ric amb la construcció de moltes ciutats a la vora del ferrocarril, i ha causat la matança en la que Ned ha estat ferit. Hogan és candidat al senat, motiu pel qual en un futur intentarà, amb tota certesa, silenciar a Ned i Poe per sempre.

 

  

MAGICO
VENTO
 

CREADOR
Gianfranco Manfredi
en 1997

CREADOR GRAFIC
Bruno Ramella

A CARREC DE
Renato Queirolo

COBERTAS
Andrea Venturi
del n.1 al n.31
Pasquale Frisenda
del n.32

COPYRIGHT
Sergio Bonelli Editore
Copyright (c) 1997-98
all right reserved worldwide

 


 
(c) 1996 uBC all right reserved worldwide
Top
http://www.ubcfumetti.com §