ubcfumetti.com
Indice del SitoNovità !Cerca nel SitoScrivi a uBC
DatabaseLegs WeaverDescrizione

INTERNATIONAL
Welcome Page

Legs Weaver
per Paolo Ottolina
traduït per Ramon Aznar

Naixement del personatge. L'agent especial Legs Weaver, apareix a la sèrie Nathan Never a partir del n.1, juntament amb l'informàtic Sigmund Baginov, és l'agent de l'Agència Alfa que surt més vegades amb el protagonista. Els tres creadors, Michele Medda, Antonio Serra i Bepi Vigna, decideixen dedicar una sèrie tan sols per ella ; després d'uns quants quaderns adjunts als especials de Nathan Never, Legs fa el seu debut, amb el n.1 al gener de 1995. Al començament és bimestral, després canvia a mensual a finals de 1996.

Qui és? Legs, en realitat es diu Rebecca, però s'ha guanyat el seu malnom a la presó de Blackwall on ha estat detinguda. Reiser, cap de l'Agència Alfa, l'ha tret de la presó i a canvi, Legs s'ha convertit en el primer agent d'Alfa. Té un caràcter dur i una certa inclinació a la violència; (una de les seves frases preferides és: "Amb la violència s'arregla tot") però també és alegre i generosa. El personatge del primer número de Nathan Never, no és el mateix que veiem a la seva nova sèrie; les noves aventures són comèdies d'acció molt reeixides o també històries còmiques demencials. Per això, el personatge ha perdut la duresa que tenia a Nathan Never, per tornar-se més irònica. A la sèrie, la primera de les historietes Bonelli dedicada a una dona, no manca ni una engruna d'erotisme lúdic.

Qui són els seus amics? Legs comparteix apartament i aventures amb un altra agent Alfa, May Frayn. May és una morena de pits més pronunciats i decididament més femenina que Legs, però igualment valenta i decidida en l'acció. A l'allotjament hi ha un altre inquilí, Harvey, el culte i xerraire dragonet de grosses ulleres, a qui Legs anomena amb menyspreu "ratolí volador". Un altre protagonista de la sèrie és el jove i tímid veí d'apartament, Rick, perdudament enamorat de la bonica Legs. Insubstituïble per Legs i May, és sens dubte Sigmund, que recolza les accions de les dues agents, amb els seus aparells electrònics. Legs, fins i tot viu una sèrie d'aventures fantasy al món "paralel" de Waldur, on tothom la coneix com Sonja la guerrera; a Waldur, Sonja fins i tot té una germana, Jenna.

Qui són els seus enemics? De tots els enemics amb qui se les ha tingut que veure més sovint, podem esmentar una misteriosa societat interessada en la genètica, "La Dama Negra", i el poderós "Club del pecat".

 

  

Legs Weaver 

CREADORS
Medda, Serra & Vigna
en 1991

CREADOR GRAFIC
Claudio Castellini
Claudio "Marvel" Castellini

A CARREC DE
Antonio Serra

COBERTAS
Mario Atzori
del n.1

COPYRIGHT
Sergio Bonelli Editore
Copyright (c) 1991-99
all right reserved worldwide

 


 
(c) 1996 uBC all right reserved worldwide
Top
http://www.ubcfumetti.com §