ubcfumetti.com
Indice del SitoNovità !Cerca nel SitoScrivi a uBC
DatabaseBrendonDescrizione

INTERNATIONAL
Welcome Page

Brendon
per Alessandro Franchini
traduït per Ramon Aznar

Naixement del personatge. Brendon apareix en els quioscos de tota Itàlia al juny de 1998 com una publicació bimestral (fórmula encara en vigor). El seu "pare" respon al nom de Claudio Chiaverotti, un vell conegut de la escuderia Bonelli.

Qui és? Té els ulls perennement envoltats per un cercle negre, somriu poc i sovint està tot sol amb si mateix. Aquest és Brendon, un cavaller de fortuna, un mercenari que prova a sobreviure en un món devastat per una pluja de meteorits. Després de la catàstrofe el gènere humà ha retrocedit uns segles i han aparegut els mutants, en la seva major part feroços i despietats. A pesar d'aquesta decadència, Brendon ha mantingut la seva humanitat, té un noble cor i creu en l'amistat; la major part de les seves aventures li relacionen amb assassins i bandits, però no manquen els capítols dirigits cap al sobrenatural.

Qui són els seus amics? Christopher, el seu majordom robot, que el persegueix contínuament amb les seves desgavellades receptes a força de verdura; el doctor Emid Nox, un personatge estrany però molt hàbil en la seva professió i el seu fidel cavall Falstaff.

Qui són els seus enemics? No es tracta d'un sol enemic de carn i os, sinó de tota una secta, la secta de la LLuna Negra, responsable del assassinat de la mare de Brendon; el cavaller de fortuna, encara nen, va jurar dedicar la resta de la seva vida a la destrucció de la terrible secta.

 

  
CREADOR
Claudio Chiaverotti
en 1998

CREADOR GRAFIC
Corrado Roi

A CARREC DE
Claudio Chiaverotti

COBERTAS
Corrado Roi
del n.1

COPYRIGHT
Sergio Bonelli Editore
Copyright (c) 1998
all right reserved worldwide

 


 
(c) 1996 uBC all right reserved worldwide
Top
http://www.ubcfumetti.com §